Medewerkers

K. Liedekerken huisarts 600

Sinds 01/01/1991 ben ik als eerste vrouwelijke huisarts gevestigd in Sittard. Tot 2007 in het Gezondheidscentrum Rijksweg Noord, en daarna is de praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum Kleine Steeg. Samen met alle andere zorgverleners van het medisch centrum kunnen we goede en toegankelijke zorg verlenen aan onze patiënten. Binnen het huisartsenvak heb ik speciale interesse voor oogheelkunde, dermatologie, Lean werken in de huisartsenpraktijk en eHealth. Daarnaast ben ik actief in diverse nascholingsorganisaties voor huisartsen/doktersassistentes/specialisten. Voor mij is het huisartsenvak het mooiste beroep van de wereld. Aanwezig op: dinsdag, woensdag en vrijdag

K. Liedekerken

Huisarts
R. Pustjens huisarts 600

Ik ben in 1986 afgestudeerd als huisarts in Nijmegen. Alvorens me te vestigen in de huidige praktijk ben ik langdurig werkzaam geweest als huisarts-waarnemer in Lindenheuvel en als huisarts in de gevangenis in Sittard. Een “eigen” praktijk bleef toch trekken en het liefst in Sittard, waar ik geboren en getogen ben. In 1996 gestart in Gezondheidscentrum Rijksweg Noord en sinds 2007 werkzaam op de huidige locatie. Ik ben alle dagen aanwezig behalve op dinsdag, dan wordt de praktijk waargenomen door mevrouw Simons.

R. Pustjens

Huisarts
R. Dijcks huisarts 600

Na een deel van mijn opleiding in onze praktijk te hebben gevolgd, ben ik er sinds 2006 werkzaam als huisarts. In 2011 heb ik de praktijk van dokter van Hooren overgenomen. Naast mijn werkzaamheden als huisarts ben ik ook docent aan de Universiteit Maastricht en organiseer ik nascholing voor huisartsen en doktersassistenten in de regio. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik vind het huisartsenvak een prachtig beroep. Samen met het hele team proberen we voor iedere patiënt goede en toegankelijke zorg te bieden. Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

R. Dijcks

Huisarts
M. Bodegom huisarts 600

Sinds 2012 ben ik mede praktijkhouder van huisartsenpraktijk Kleine Steeg. Mijn huisartsenopleiding heb ik in 2008 afgerond aan de universiteit van Maastricht. Na mijn opleiding ben ik op meerdere plaatsen werkzaam geweest als waarnemend huisarts, maar Sittard bleef toch een bijzonder plekje bij mij houden na een jaar werkzaam geweest te zijn als huisarts in opleiding in de Kleine Steeg. Mijn specialisatie in de praktijk is met name oogheelkunde. Aanwezig op: maandag, donderdag en vrijdag

M. Bodegom

Huisarts
Foto waarnemend huisarts Janneke Simons_tabblad medewerkers

In 2017 ben ik afgestudeerd als huisarts in Maastricht. Sinds november 2018 werk ik een dag in de week met veel plezier in huisartsenpraktijk de Kleine Steeg. Hiernaast werk ik nog als waarnemend huisarts in Geleen. Hiervoor heb ik in verschillende praktijken in Zuid Limburg gewerkt als waarnemend huisarts. Blij weer terug te zijn in de regio waar ik ben opgegroeid.
Met veel plezier beoefen ik het huisartsenvak gezien de veelzijdigheid en het contact met de patiënten. Aanwezig op: dinsdag.

J. Simons

Huisarts
Chantal Smeets praktijkmanager 600

Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager in deze praktijk. Ik probeer de huisartsen zoveel mogelijk te ontlasten met indirecte taken, zodat zij zich kunnen bezighouden met patiëntenzorg en verdere intensivering van samenwerking in de eerste lijn. Aanwezig op: maandag, dinsdagochtend en woensdagmiddag.

C. Smeets

Praktijkmanager
Marion Sipers POH-S 600

Na jaren als doktersassistente te hebben gewerkt in de praktijk werk ik sinds 2007 ( na de opleiding te hebben voltooid) als praktijkondersteuner. Ik begeleid mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, longproblemen en ouderenzorg. Het contact met mensen, het wederzijds vertrouwen en de betrokkenheid in hun leven geeft mij voldoening en werkplezier. Aanwezig op: dinsdag, woensdag en donderdag.

Marion Sipers

POH Somatiek
Mirjam Vrosch POH-S 600

Sinds mei 2018 ben ik, met veel enthousiasme, werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in het ziekenhuis te Heerlen, hierna heb ik de opleiding oncologie en spoedeisende hulp gevolgd. Met veel plezier heb ik 28 jaar op de Spoedeisende Hulp gewerkt. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding praktijkondersteuner huisarts te Hogeschool Zuyd die ik in 2018 heb afgerond. Het werken als POH-S vind ik heel leuk door de verdieping en het persoonlijke contact. Aanwezig op: Even weken -> maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Oneven weken -> maandag, dinsdag en vrijdag.

Mirjam Vrosch

POH Somatiek
Foto POH GGZ Francine Simon zorgverleners en medewerkers

Nadat ik mijn opleiding HBO-SPH heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de jeugdzorg. Daarvoor heb ik vele ervaringen opgedaan in de gehandicaptenzorg en psychiatrie.
Drie jaar geleden heb ik de opleiding voor Levenscoach afgerond en sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner - Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

Francine Simon

POH GGZ
Danielle doktersassistente 600

tekst volgt

Danielle

Doktersassistente
Inge doktersassistente 600

tekst volgt.

Inge

Doktersassistente
Milou doktersassistente 600

tekst volgt

Milou

Doktersassistente
Foto Doktersassistente Anouk 600600

tekst volgt.

Anouk

Doktersassistente
Foto Doktersassistente Ellen Dovermann600600

tekst volgt.

Ellen

Doktersassistente
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button