Medewerkers

K. Liedekerken huisarts 600

Sinds 01/01/1991 ben ik als eerste vrouwelijke huisarts gevestigd in Sittard. Tot 2007 in het Gezondheidscentrum Rijksweg Noord, en daarna is de praktijk verhuisd naar het Medisch Centrum Kleine Steeg. Samen met alle andere zorgverleners van het medisch centrum kunnen we goede en toegankelijke zorg verlenen aan onze patiënten. Binnen het huisartsenvak heb ik speciale interesse voor oogheelkunde, dermatologie, Lean werken in de huisartsenpraktijk en eHealth. Daarnaast ben ik actief in diverse nascholingsorganisaties voor huisartsen/doktersassistentes/specialisten. Voor mij is het huisartsenvak het mooiste beroep van de wereld. Aanwezig op: dinsdag, woensdag en vrijdag

K. Liedekerken

Huisarts
BIG-nummer 99022489101
R. Dijcks huisarts 600

Na een deel van mijn opleiding in onze praktijk te hebben gevolgd, ben ik er sinds 2006 werkzaam als huisarts. In 2011 heb ik de praktijk van dokter van Hooren overgenomen. Naast mijn werkzaamheden als huisarts ben ik ook docent aan de Universiteit Maastricht en organiseer ik nascholing voor huisartsen en doktersassistenten in de regio. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik vind het huisartsenvak een prachtig beroep. Samen met het hele team proberen we voor iedere patiënt goede en toegankelijke zorg te bieden. Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

R. Dijcks

Huisarts
BIG-nummer 39058655901
M. Bodegom huisarts 600

Sinds 2012 ben ik mede praktijkhouder van huisartsenpraktijk Kleine Steeg. Mijn huisartsenopleiding heb ik in 2008 afgerond aan de universiteit van Maastricht. Na mijn opleiding ben ik op meerdere plaatsen werkzaam geweest als waarnemend huisarts, maar Sittard bleef toch een bijzonder plekje bij mij houden na een jaar werkzaam geweest te zijn als huisarts in opleiding in de Kleine Steeg. Aanwezig op: maandag, donderdag en vrijdag

M. Bodegom

Huisarts
BIG-nummer 89063080201
Foto waarnemend huisarts Janneke Simons_tabblad medewerkers

Mijn huisartsopleiding heb ik in 2017 afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt als waarnemend huisarts. Na een aantal jaren ook te hebben waargenomen in de praktijk, heb ik in januari 2023 de praktijk van dokter Pustjens overgenomen, met veel plezier! Ik woon samen en heb twee zoons. Het huisartsenvak is veelzijdig en persoonlijk; wat ik ontzettend leuk vind.

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

J. Simons

Huisarts
BIG-nummer 59914845601
Chantal Smeets praktijkmanager 600

Sinds 2018 ben ik werkzaam als praktijkmanager in deze praktijk. Ik probeer de huisartsen zoveel mogelijk te ontlasten met indirecte taken, zodat zij zich kunnen bezighouden met patiëntenzorg en verdere intensivering van samenwerking in de eerste lijn. Aanwezig op: maandag, dinsdagochtend en woensdagmiddag.

C. Smeets

Praktijkmanager
Mirjam Vrosch POH-S 600

Sinds mei 2018 ben ik, met veel enthousiasme, werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige in het ziekenhuis te Heerlen, hierna heb ik de opleiding oncologie en spoedeisende hulp gevolgd. Met veel plezier heb ik 28 jaar op de Spoedeisende Hulp gewerkt. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding praktijkondersteuner huisarts te Hogeschool Zuyd die ik in 2018 heb afgerond. Het werken als POH-S vind ik heel leuk door de verdieping en het persoonlijke contact. Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag

Mirjam Vrosch

POH Somatiek
Marlies Smeets 600600

Marlies Smeets

POH Somatiek
Foto POH GGZ Francine Simon zorgverleners en medewerkers

Nadat ik mijn opleiding HBO-SPH heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de jeugdzorg. Daarvoor heb ik vele ervaringen opgedaan in de gehandicaptenzorg en psychiatrie.
Drie jaar geleden heb ik de opleiding voor Levenscoach afgerond en sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als Praktijkondersteuner - Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

Francine Simon

POH GGZ
Danielle doktersassistente 600

Danielle

Doktersassistente
Inge doktersassistente 600

Inge

Doktersassistente
Milou doktersassistente 600

Milou

Doktersassistente
Foto Doktersassistente Anouk 600600

Anouk

Doktersassistente
Foto Doktersassistente Ellen Dovermann600600

Ellen

Doktersassistente
foto Daniëlle de Ruiter 600600

Daniëlle

Doktersassistente

Via onze Webapp/Patiëntenportaal kunt u gemakkelijk en snel een E-consult (vragen stellen) sturen.

Translate »
Call Now Button